Mr. Elme részére

 2009.04.07. 13:34

 

 

Tisztelt Uram!

 

Tisztában vagyok azzal, hogy nem áll módjában teljeskörű felvilágosítást adni cége működéséről, mégis kérem feleljen következő kérdésemre, amennyiben ez lehetséges, és nem sérti az üzleti titoktartás alapszabályát sem.

Kérdésem tehát a kövertkező: Hogyan lehetséges az, hogy az Ön vezetésével működtetett rendszerek olykor a valótlant hiszik valósnak és a valós felett elsiklanak?

Nem gondolja, hogy ez egy olyan széria hiba, amit szükséges lenne orvosolni ahhoz, hogy a hit annak valódi céljára legyen használható? Mégpedig a valóson keresztül megértett de teljesen fel nem fogható befogadására.

A hiba orvoslásával igen sok kellemetlenségtől megkímélhetnék ügyfeleiket. Amennyiben nem tudnánk azt hinni, hogy valami úgy van, ahogyan nincs is, vagy azt, hogy valaki olyan, amilyen nem is, vagy hogy valami úgy volt/lesz, ahogyan nem volt soha sem és nem is lesz soha, sokkal egyszerűbb lenne minden a létünk folyamán felhasználandó képlet.

Amennyiben Ön is úgy gondolja, következő fejlesztésükkor vegye figyelembe észrevételeimet.

Tisztelettel egy törzsvásárló.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://giza.blog.hu/api/trackback/id/tr431051707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása